Γενικές Πληροφορίες
- Feedepedia
- Wikipedia
Τρανς λιπαρά οξέα
Σύμφωνα με διάφορες μελέτες, η διατροφική πρόσληψη τρανς (trans) λιπαρών οξέων αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιοαγγειακών νοσημάτων. Συνήθης πηγή αυτών είναι τα μερικώς υδρογονωμένα έλαια. Η ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ παράγει και εμπορεύεται προϊόντα, τα οποία δεν έχουν τρανς (trans) λιπαρά οξέα.
- Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων - ΕΥΖΗΝ
- FDA - US Food and Drug Administration
- IMACE – International Margarine Association
Ιδρύματα και Οργανισμοί
- Food and Agriculture Organization of the United Nations
- International Olive Oil Council
- Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Σχετικά links